Bakdemo's en workshops

Tijdens al onze workshops is er koffie en water voorzien. Alles wat afgebakken wordt neemt u mee naar huis samen met een uitgebreid receptenboekje.


*Start to bake (les 2 zuurdesem + speciaalbroden) op 16/02: € 30 (volzet)
*Start to bake (les 3 luxedegen: rozijnenbrood, sandwiches,...) op 27/02 (volzet) of 02/03: € 30 (volzet)

==> Wanneer u zich inschrijft voor alle "Start to bake" lessen betaalt u € 75 .

*Gerezen bladerdeeg (koffiekoeken) + bloem van de maand op 20/03 (volzet) of 23/03 (volzet): € 40

*Pain à la greque, tarte tatin, appelstrudel + bloem van de maand op 03/04 (volzet) of 06/04 (volzet): € 40

*Droog gebak (op basis van cake, kaas en fruit) + bloem van de maand op 17/04 (nog plaats) of 20/04 (volzet): € 40

*Dessertkoekjes (rochers, kattentongen,...) + bloem van de maand op 08/05 (volzet) of 11/05 (volzet): € 40

*Soezenbeslag (soezen, e-clairs, zwaantjes,...) + bloem van de maand op 22/05 (volzet) of 25/05 (nog plaats): € 40

*Brokkeldeeg/kruimeldeeg (quiches, Pastéis de Belém) + bloem van de maand op 05/06 (volzet)of 08/06 (volzet): € 40

Bij inschrijving voor min. 2 workshops uit bovenstaande lijst ontvangt u een kortingsbon van € 5 te besteden aan bakproducten. Vanaf 3 workshops ontvangt u een bon van € 7,50.

Inschrijven via info@agrowittevrongel.be

Tot dan!

Opendeurweekend

In het weekend van 15,16 & 17 maart 2019 zijn er opnieuw onze jaarlijkse opendeurdagen met tal van acties en activiteiten. Kom zeker langs en ontdek wat wij u kunnen bieden!

Op 16 maart van 12u00 tot 16u00 is een voedingsexpert aanwezig die een gratis gezondheidscheck uitvoert bij uw hond of kat. Ook al uw vragen rond onze veterinare dieetvoedingen zullen beantwoord worden en er is een tapasbar voor de honden aanwezig om kennis te maken met tal van heerlijke snacks.

Op 16 en 17 maart zullen er doorlopend bakdemo's zijn door onze huisbakker Marc Van Massenhove.

·

Bewaren